Laden Evenementen

« Alle Evenementen

3 daagse Conferentie Immanuel benadering met John en Sungshim (USA)

19 juni - 21 juni

Hoe leef ik in mijn dagelijkse leven vanuit de rust die Jezus mij heeft beloofd?
Ben je moe, uitgeput en heb je genoeg van religie?

Jezus zegt: “Kom naar Mij toe, ga met Mij op pad en je zult je leven terugkrijgen. Ik zal je laten zien hoe je echt rust kunt vinden. Loop met me mee en werk met Mij samen. Kijk naar hoe Ik dat doe. Leer van de ongedwongen ritmes van genade en liefde. Ik zal je niets opleggen wat te zwaar is of wat niet bij je past. Blijf in Mijn gezelschap en je zult leren vrij en licht te leven”. (vrije vertaling van Mattheüs 11: 28-30) .

Onze Schepper nodigt ons uit om de lasten die we dragen af te leggen en samen met Hem te leven, de wereld te helen. Te beginnen in onze relaties met familie, vrienden en collega’s.

Op elk moment van ons leven kunnen we ons aansluiten bij Gods beweging of dat juist mislopen. Jezus onderwees steeds opnieuw:”Het koninkrijk van God is nabij!”.
Elk moment is zwanger van de mogelijkheid om deel te nemen aan Gods verlossende aanwezigheid en actie. God heeft deze wereld niet opgegeven!

Misschien geef je toe dat je jezelf vaak uitput door eigen dromen na te jagen. Ook als je dit realiseert en dan besluit om je bij Gods droom aan te sluiten, ontdek je al snel dat je niet de tools, het karakter of de middelen hebt om dat te doen (zie Rom. 7). En vaak kiezen we dan èèn van de twee paden: (1) Meer je best doen, harder werken , het spel beter spelen of (2) Opgeven en loslaten!
Gelukkig biedt Jezus ons een derde weg. Het gemakkelijke juk. De smalle weg. Wat zegt Hij?

“Kom tot MIJ … wandel met Mij en werk met Mij – let op hoe Ik het doe. Leer de ongedwongen ritmes van genade en liefde.”
John en Sungshim komen over uit Amerika om ons te helpen om meer interactie met God te kunnen beleven! Zij hebben samen met Jim Wilder  het boekje “Joyful Journey” geschreven. Dit boekje  is een uitwerking van de Immanuel-benadering. Het leert je hoe je elke dag de aanwezigheid van God kunt beleven. Ontdek hoe je kan genieten van de dagelijkse leiding en vriendschap met God. Gebruikte bronnen:de Bijbel, het Life Model (o.a. 19 Relationele Vaardigheden), neuropsychologie (opbouw van ons brein).

 Het doel van deze dagen:  Groeien in ons bewustzijn van Gods aanwezigheid en actie in ons leven.  We leren de aanwezigheid van God te beoefenen op een praktische en zinvolle manier.
Iemand die deze cursus volgde zei: “Ik heb in de kerk wel geleerd  wat ik in de relatie met God mag brengen. Deze training heeft me geholpen om te weten hoe ik dat kan doen!”

We nodigen je uit om samen met ons een aantal dagen op te trekken voor het ontvangen van: training,  toerusting, herstel en rust.  Om: te leren omgaan met Jezus, onze gedachten en gevoelens met Hem te leren delen en Zijn woorden van begeleiding, zorg, liefde en wijsheid te leren ontvangen.

Aanmelden

Tribe Loading Animation Image

Gegevens

Begin:
19 juni
Einde:
21 juni
Kosten:
€295

Organisator

Joyful Journey
Telefoon:
0638008055
E-mail:
praktijk@praktijkherstel.nl
Website:
www.joyfuljourney.nl

Locatie

Praktijk Herstel
Stevensweg 83
Dordrecht, 3319AJ Nederland
Bekijk op de kaart
Telefoon:
0638008055
Website:
www.joyfuljourney.nl